Abstract 1239387 1920

Basistechnieken fotografie I

Als je een spiegelreflex- of systeemcamera hebt gekocht wil je geen ‘kiekjes’ meer maken, maar foto’s. De camera helpt, maar je zal een stuk basiskennis nodig hebben. Ik help je graag op weg.

De workshop bestaat uit twee delen, ’s morgens besteden we aandacht aan de theorie, ’s middags aan de praktijk. In totaal zijn we ongeveer 3 uur bezig. Aan de hand van drie onderwerpen (licht, kleur en compositie) leer je met je camera omgaan en een betere foto maken.

Adult 1836485 1920

Basistechnieken fotografie II

Heb je na de workshop basistechnieken fotografie I nog behoefte aan verdieping? Heb je de basisvaardigheden onder de knie en weet je hoe je kunt fotograferen op de Av, Tv of M-stand? Meld je dan aan voor workshop II. Afhankelijk van het gemiddelde niveau van de deelnemers zullen we tijdens deze workshop dieper ingaan op de basistechnieken fotografie.

In deze workshop zullen we ook ingaan op verschillende gebieden van fotografie, zoals straat- en portretfotografie.

Night Photograph 1218668 1920

Nachtfotografie

Als het donker is kun je de mooiste foto’s maken, je moet alleen even weten hoe. Met een aantal simpele aanwijzingen gaan we op pad en zullen voornamelijk leren tijdens het fotograferen. Voor deze workshop heb je een statief nodig.

Het is niet noodzakelijk basiskennis te hebben, maar wel prettig als je een klein beetje weet hoe je met diafragma en sluitertijd moet werken. We kunnen ons dan richten om het fotograferen zelf. Het is een leuke aanvulling op de workshop basistechnieken fotografie.

IBook Basistechnieken Fotografie

iBook Basistechnieken fotografie

Bij iedere workshop ontvang je als deelnemer het iBook Basistechnieken fotografie. Het is ook los verkrijgbaar in de iBooks store, voor € 5,99.

Utrecht

Maximaal 5 personen

65 euro per persoon