20151231 FHBT3192

Over mij

Als kind was ik nieuwsgierig naar het ‘apparaat’ (een spiegelreflexcamera) dat mijn vader gebruikte om foto’s te maken. Al snel kreeg ik een eigen camera, een ‘Konica pop’ in 1982. Sindsdien fotografeer ik met veel plezier en heb ik altijd een camera bij me, waar ik ook ben.

FOTOGRAFIE
Voor mijn passie fotografie heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd, o.a. bij Fotogram in Amsterdam en het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ik fotografeer graag mensen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Dat betekent dat ik zo weinig mogelijk laat poseren en zoveel mogelijk gebruik maak van het bestaande licht. Het liefst fotografeer ik kinderen en dagelijkse situaties op straat, maar ik heb wel een kleine mobiele fotostudio die geschikt is voor portretten (voor bijvoorbeeld LinkedIn).

VIDEO
De fotocamera leent zich tegenwoordig ook goed voor het maken van een video. Foto’s en bewegende beelden monteren tot een video met passende muziek is een mooie aanvulling op mijn passie voor fotografie.

Sfeer en emotie zijn voor mij de belangrijkste uitgangspunten bij zowel fotograferen als het maken van een video.

WORKSHOPS
Naast mijn passie voor video- en fotografie, ben ik werkzaam in het onderwijs. Niet verwonderlijk dat ik het ontzettend leuk vind om mensen iets te leren over fotografie. Ik geef dan ook workshops waarin je leert omgaan met je spiegelreflex- of systeemcamera. Als er een workshop gepland staat, kun je deze vinden op mijn facebookpagina.

Privacyverklaring
Copyright Fanja Hubers – All rights reserved