OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over mij

Als kind was ik nieuwsgierig naar het ‘apparaat’ (een spiegelreflexcamera) dat mijn vader gebruikte om foto’s te maken. Ik kreeg al snel een eigen camera, een ‘Konica pop’, in 1982. Sindsdien fotografeer ik met veel plezier en heb ik (bijna) altijd een camera bij me, waar ik ook ben. Voor mijn passie fotografie heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd, o.a. bij Fotogram in Amsterdam en het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ik fotografeer graag mensen, op een zo natuurlijk mogelijke manier. Dat betekent dat ik zo weinig mogelijk laat poseren en zoveel mogelijk gebruik maak van het bestaande licht. Ik hoop met een foto een bepaalde emotie en sfeer te kunnen weergeven.

De fotocamera leent zich tegenwoordig ook goed voor het maken van film. Foto’s en bewegende beelden monteren tot een mooie video met passende muziek sluit mooi aan op mijn passie voor fotografie. Ook ben ik me recent meer gaan verdiepen in animatie. Naast het fotograferen en filmen vind ik het ontzettend leuk om workshops te geven. Bekijk hier welke workshops je kunt volgen. De geplande workshops kun je terugvinden op mijn facebookpagina.

Mocht je interesse hebben in een foto-, videoshoot of een workshop, neem dan contact op, zodat we kunnen kijken of we wensen en mogelijkheden op elkaar af kunnen stemmen.

Naast de passie voor foto- en videografie, ben ik werkzaam in het onderwijs. Bekijk de site onderwijsontwikkelaar.nl voor meer informatie.