OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over mij

Als kind was ik nieuwsgierig naar het ‘apparaat’ (een spiegelreflexcamera) dat mijn vader gebruikte om foto’s te maken. Ik kreeg al snel een eigen camera, een ‘Konica pop’, in 1982. Sindsdien fotografeer ik met veel plezier en heb ik (bijna) altijd een camera bij me, waar ik ook ben. Voor mijn passie fotografie heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd, o.a. bij Fotogram in Amsterdam en het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ik fotografeer graag mensen, op een zo natuurlijk mogelijke manier. Dat betekent dat ik zo weinig mogelijk laat poseren en zoveel mogelijk gebruik maak van het bestaande licht. Ik hoop met een foto een bepaalde emotie en sfeer te kunnen weergeven.

De fotocamera leent zich tegenwoordig ook goed voor het maken van film. Foto’s en bewegende beelden monteren tot een mooie video met passende muziek sluit mooi aan op mijn passie voor fotografie. Ook ben ik me recent meer gaan verdiepen in animatie.

De activiteiten op deze website maken deel uit van ‘Fanja Hubers Beeld & Tekst’. Kijk voor de overige activiteiten op onderwijsontwikkelaar.nl.

Fotografie

Ik fotografeer graag mensen, mijn passie ligt bij straatfotografie en portretfotografie.

Een goede profielfoto op LinkedIn is erg belangrijk bij een sollicitatie, het is tenslotte de eerste indruk die je maakt. Ik maak graag jouw portret. Ik fotografeer op locatie, eventueel met flitsers en een witte achtergrond.

Foto’s van de kinderen, of familie, een loveshoot en new born shoot behoren allemaal tot de mogelijkheden. Evenals een evenement. Als je interesse hebt, stuur me dan een mail. Ik zal contact opnemen en zo kunnen we wensen en mogelijkheden op elkaar afstemmen.

Videografie

Een videoCV kan bijdragen aan een succesvolle sollicitatie. Ik help je graag met de inhoud en zal  je op een zo natuurlijk mogelijke manier in beeld brengen. De video wordt op locatie gedraaid en zal uiteindelijk niet meer dan 2 minuten duren. De montage zal 2 weken na de draaidag gereed zijn.

Ook het maken van een instructievideo (een animatie) en een bedrijfsvideo behoren tot de mogelijkheden. Net als bij de videoCV kan ik je helpen bij de inhoud, het script.

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur me een mail. We kunnen dan samen de wensen en mogelijkheden op elkaar afstemmen.

Webdesign

Ik heb vaak de vraag gekregen of ik ook een website kan bouwen. Ik ben geen webdesigner, maar ik kan wel overweg met WordPress. Met behulp van een door jou gekozen thema kan ik een eenvoudig functionele website maken. Deze website heb ik zelf gemaakt, evenals mijn websites onderwijsontwikkelaar.nl en economievoorvmbo.nl.

Profielfoto € 50

Fotosessie € 75 per uur

VideoCV € 150

(de prijs van een bedrijfsvideo en instructievideo hangt af van de wensen)